چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای تحقق شعار سال به استان همدان اختصاص یافت

اخبار

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای تحقق برنامه های پیش بینی شده در راستای پیام نوروزی رهبری فرزانه انقلاب، ایجاد ۲۳ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی و رسیدن به نرخ رشد اقتصادی ۷.۵ درصدی به این استان اختصاص یافته است.

 «ظاهر پورمجاهد» روز سه شنبه در نشست اعضای شورای مهارت همدان بیان کرد: این میزان تسهیلات از محل صندوق توسعه پیشرفت و عدالت به استان همدان اختصاص یافته که امید می رود به اندازه اعتبار تخصیص یافته طرح معرفی شود.

وی اضافه کرد: محقق کردن نرخ رشد اقتصادی ۷.۵ درصدی و کاهش نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۱ کار سنگینی است که در این راستا علاوه بر تقسیم کار، سهم هر یک از دستگاه ها و تکالیف آنها مشخص شده همچنین دولت اراده جدی و پشتیبانی قوی برای تحقق این میزان نرخ رشد دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: برای محقق کردن شعار سال مبنی «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» فعالیت های متعددی در حوزه آموزش می توان انجام داد.

پورمجاهد ادامه داد: باید در راستای ایجاد شرکت های دانش بنیان و فناور در شهرستان ها و دانشگاه ها و مراکز علمی و رساندن تعداد شرکت های دانش بنیان به بیش از ۲ برابر برنامه ریزی کرده تا تولید و اشتغال افزایش یاید.

وی ایجاد ۲۳ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در استان طی سالجاری را نیز مستلزم توجه به مقوله آموزش دانست و گفت: دانشجویان برای راه اندازی شرکت های فناور باید ابتدا آموزش مهارتی لازم را فرا بگیرند چرا که تسهیلات اعطایی به افراد بدون مهارت، به ثمر نمی رسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری همدان خاطرنشان کرد: مطابق قانون برنامه ششم توسعه کشور، فنی وحرفه ای باید در حوزه آموزش عملکرد مناسبی داشته باشد بنابراین باید فنی و حرفه ای، آموزش را به سمت نیازها، امکانات، شرایط و ظرفیت این استان هدایت کند.

پورمجاهد از اداره آموزش وفنی و حرفه ای خواست در صورت نیاز به راه اندازی به رشته های جدید اقدامات لازم را انجام داده و در این باره از تجربیات سایر استان ها نیز استفاده کند.

وی با بیان اینکه ۷۵ میلیارد تومان تسهیلات برای مشاغل خانگی در نظر گرفته شده اضافه کرد: برای مشمولان وظیفه ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است که به هر یک از سربازان ۱۰۰ میلیون تومان برای فرا گرفتن آموزش مهارتی پرداخت می شود.

معاون امور اقتصادی استاندار همدان اظهار داشت:  تقویت خوشه فرش و چرم در سالجاری با قوت دنبال می شود و در این راستا اداره کل آموزش و پرورش و میراث فرهنگی تفاهم نامه برای راه اندازی ۱۰ رشته کار و دانش منعقد می کنند.

پور مجاهد تاکید کرد: باید یک تیم کارشناسی برای مفید بودن آموزش برنامه ارائه کنند چرا که برخی از آموزش ها تنها به انباشت گواهینامه ختم شده و نتیجه ای در پی ندارد.

وی گفت: پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان دارای هیات اندیشه ورز بوده که از این ظرفیت می توان برای تحقق شعار سال بهره گرفت.

معاون امور اقتصادی استاندار همدان، وجود مرکز استقرار فناوری های برتر، پارک علم و فناوری، ۶ مرکز دانش بنیان فعال در دانشگاه ها، آماده سازی مکان ۲ هزار متری در دانشگاه بوعلی برای مرکز فناوری، هفت مرکز رشد در شهرستان ها را از ظرفیت این استان برشمرد و از تشکیل ستاد اقتصاد دانش بنیان در همدان برای برنامه ریزی به منظور افزایش بیش از ۲ برابری شرکت های دانش بنیان خبر داد.

پورمجاهد ادامه داد: ۶۹ مرکز دانش بنیان و ۲۶۰ شرکت فناور در استان همدان فعال هستند که بسیاری از آنها ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه ها و مراکز علمی دارند.

چه امتیازی می دهید؟

Related Posts

نتیجه‌ای پیدا نشد.