مشاغل بدون مالیات

مشاغل بدون مالیات

مشاغل بدون مالیات ارزآوری بالایی برای کشور دارند. دولت با هدف پیشرفت کشور و کمک به افراد در شغل‌های مختلف مالیات اخذ نمی‌کند. شغل‌هایی مانند تولید میوه و صیفی‌جات، پرورش دام، نشر کتاب، امور تربیتی و پرورشی و ورزشی معاف از مالیات می‌باشند. اخذ مالیات در قانون دولت‌های مختلف وجود دارد و سبب پیشرفت اقتصادی کشور می‌شود.  مقدار مالیات شغل‌ها متفاوت می‌باشد. افراد بدون هزینه‌های مالیاتی مشاغل را با قدرت بالایی انجام می‌دهند. در ادامه‌ی مطلب با مشاغل بدون مالیات بیشتر آشنا خواهید شد.

مالیات برای مشاغل

مالیات یا خراج با هدف کمک به آبادانی کشور تعیین شده و بیشتر شغل‌ها آن را پرداخت می‌کنند. گرفتن مالیات از مردم سابقه‌‌ی طولانی دارد و از گذشته‌های دور این کار انجام می‌شده است. دولت‌ها با اخذ مالیات آن را در پروژه‌های مختلف بکار می‌برند تا به پیشرفت کشور کمک کنند. مقدار مالیات در مورد مشاغل متفاوت می‌باشد‌. افراد شاغل ملزم به پرداخت این هزینه  هستند. بسیاری از مشاغل مانند طلا فروشی، آرایشگری، رستوران‌ها و سوپرمارکت‌ها مالیات پرداخت می‌کنند. برخی شغل‌ها نیز وجود دارند که معاف از مالیات می‌باشند.

در واقع دولت با حذف مالیات برخی مشاغل قصد دارد که به پیشرفت و رشد آن‌ها کمک کند. مردم با انجام این شغل‌ها می‌توانند به خانواده و جامعه خدمت کنند. در کشور کسانی هستند که فرار مالیاتی می‌باشند. این افراد مشاغل بزرگ و پرسود دارند که مقدار بالایی مالیات پرداخت می‌کنند. واریز بموقع مالیات به حساب دولت بطور مؤثری در پیشرفت کشور کمک کننده می‌باشد. شما اگر می خواهید این مشاغل را راه اندازی کنید ولی اطلاع کافی راجب آن شغل ندارید، با دریافت طرح توجیهی می توانید پیش زمینه خوبی نسبت به آن داشته باشید.

معرفی مشاغل بدون مالیات

مشاغل بدون مالیات برای رشد کشور لازم می‌باشند و باید انجام بگیرند. صنعت کشاورزی که میوه‌ها، صیفی جات، آجیل‌ها، خشکبار‌ها و سبزیجات را تولید می‌کند جزء مشاغل بدون مالیات محسوب می‌شود. همچنین معدن، مشاغل عشایری، گردشگری و مشاغل خانگی نیز از شغل‌های بدون مالیات به شمار می‌روند. در ادامه بیشتر مشاغل بدون مالیات را بررسی خواهیم کرد.

مشاغل کشاورزی و عشایری بسیاری از شغل‌ها هستند که در دسته‌ی مشاغل کشاورزی و عشایری تقسیم بندی می‌شوند. تولید سیب، پرتقال، پیاز، سیب زمینی، پسته، زعفران، انگور و محصولات پرورشی در حیطه‌ی کشاورزی معاف از مالیات می‌باشند. دولت با هدف اینکه شاغلین  این زمینه در رشد اقتصاد کشور تأثیر بیشتری داشته باشند از آن‌ها مالیات نمی‌گیرد. قشر عشایر کشور اغلب کار دامپروری انجام می‌دهند. تعداد دام‌ها هر چقدر باشد معاف از پرداخت مالیات هستند. بانوان عشایری صنایع دستی مانند جاجیم و گلیم تولید می‌کنند که آن‌ها نیز بدون مالیات می‌باشند.

معرفی مشاغل بدون مالیات
معرفی مشاغل بدون مالیات

مالیات مشاغل معدن

همان طور که می‌دانید کار معدن خیلی سخت می‌باشد. حقوق این شغل علی رغم سختی مقدار بالایی نیست حتی در برخی مواقع از دیگر مشاغل نیز کمتر است. دولت برای رفاه حال شاغلین معدن و با هدف تولید محصولات معدنی مالیات را از دوش آن‌ها برداشته است. سنگ‌های معدنی در صورتی که بخوبی فرآوری شوند ارزآوری بالایی برای کشور دارند.

مشاغل حوزه گردشگری

صنعت گردشگری در سال‌های اخیر پیشرفت  چشمگیری داشته است. شهر‌های مختلف کشور ما زیرساخت‌های قوی برای این صنعت دارند. بسیاری از توریست‌های خارجی و مردم خود ایران برای گردشگری به اصفهان، شیراز و دیگر شهر‌ها سفر می‌کنند. این مسافرت‌ها سودآوری بالایی برای کشور دارند. این حوزه ها جزو مشاغل بدون مالیات می‌باشند تا رشد و پیشرفت بالایی داشته باشند.

مناطق آزاد تجاری و صنعتی

این مناطق زمینه‌ی زیادی برای سرمایه گذاری دارند‌. مناطق آزاد کیش و ماکو در رشد کشور مؤثر هستند. تجار خارجی در این بخش‌ها سرمایه گذاری می‌کنند. سرمایه گذاری‌ در مورد گسترش شغلی خاص و یا ایجاد مشاغل صنعتی و تجاری در این مناطق می‌باشد. دولت با حذف مالیات این مشاغل به پیشرفت آن‌ها کمک می‌کند. در این حالت سرمایه گذار‌ها بیشتر جذب  مشاغل می‌شوند. به مین دلیل جزو مشاغل بدون مالیات می باشند.

مالیات مشاغل خانگی

در محیط خانه شغل‌هایی مانند فرش بافی، خیاطی، ساخت جعبه کادو، تولید چوب‌های تزیینی، عروسک بافی و تولید غذای خانگی انجام می‌شوند. بسیاری از شغل‌های دیگر نیز وجود دارند که بعنوان مشاغل خانگی محسوب می‌شوند. این مشاغل معاف از مالیات می‌باشند تا افراد با آسودگی خاطر آن‌ها را انجام دهند. همچنین در اقتصاد خانواده‌ی خود و کشور تأثیر مثبتی داشته باشند.

مشاغل مربوط به ترانزیت کالا

در بخش ترانزیت کالا‌ هایی که هنوز وارد گمرک نمی‌شوند. کالا‌های ترانزیتی در حقیقت از فروشندگان ارسال شده و به دست خریدار نرسیده‌اند. در این حوزه‌ مشاغل مختلفی وجود دارند، برای مثال نقل و انتقال، بارگیری، ثبت کالا. افراد می‌توانند بدون پرداخت مالیات این شغل‌ها را انجام دهند. کا‌لاهای ترانزیتی با هدف صادرات و ارسال به شهرهای مختلف آماده می‌شوند. حجم تولیدات کارخانه‌ها و صنایع در کشور بسیار بالا می‌باشد. افراد فعال در این زمینه به آسانی و بدون پرداخت مالیات می‌توانند شغل‌های ترانزیتی  را انجام دهند. این مشاغل ارزآوری بالایی برای کشور دارند و جزو مشاغل بدون مالیات هستند.

مالیات مشاغل ورزشی

مربیان ورزش‌های مختلف، ورزشکاران حرفه‌ای و قهرمانان جهانی در ورزش معاف از مالیات می‌باشند. کسانی که در بازی‌های بین المللی مدال طلا دریافت می‌کنند با بالا بردن پرچم کشور در سطح جهانی در پیشرفت کشور تأثیر بالایی دارند. صنعت ورزش امروزه بعلت جذب افراد بیشتر بسیار پولساز شده که در رشد اقتصاد بسیار مؤثر است. مشاغل مربوط در این زمینه مالیات پرداخت نمی‌کنند.

شغل های معاف از مالیات
شغل هایی که از پرداخت مالیات معاف هستند.

هنرمندان و بازیگران

بازیگران و هنرمندان سینما و تلویزیون و اینستاگرام بدون پرداخت مالیات فعالیت خود را انجام می‌دهند. دولت با هدف رشد فضای فرهنگی کشور این مشاغل را معاف از مالیات کرده است. امروزه بعلت افزایش تعداد شبکه‌ها و سینماها در سطح کشور این مشاغل نیاز به پیشرفت دارند. حذف مالیات سبب می‌شود که کارگردانان و بازیگران زیادی در این حیطه جذب شوند.

مشاغل آموزشی، تربیتی و پرورشی

دانشجویان، دانش آموزان و معلمان معاف از پرداخت مالیات می‌باشند. در سطح خصوصی نیز افراد زیادی شغل‌های مختلف را آموزش می‌دهند. کلاس خصوصی دارند و مهارت خاصی را به افراد می‌آموزند. برای گسترش و  سطح سواد افراد و رفاه حال آینده سازان به این مشاغل مالیات تعلق نمی‌گیرد.

انتشار کتاب و مسابقات فرهنگی

نویسندگان  و انتشارات کتاب مالیات پرداخت نمی‌کنند. این مشاغل در افزایش سواد و سطح فرهنگی مردم تأثیر بالایی دارند. در رشد اقتصاد کشور مؤثر می‌باشند. مسابقات فرهنگی مانند تلاوت قرآن و نهج البلاغه معاف از مالیات می‌باشند. مجالس فرهنگی و موضوعات مربوط بدون پرداخت این هزینه فعالیت خود را انجام می‌دهند و جزو مشاغل بدون مالیات هستند.

سخن پایانی

مالیات با هدف رشد اقتصادی کشور در قانون کشور وضع شده است. دولت هزینه‌های  مالیاتی را برای تکمیل پروژه‌ها و ایجاد امکانات عمومی بکار می‌برد. شغل‌هایی مانند دامپروری، مشاغل خانگی، بازیگری و خوانندگی بدون پرداخت مالیات به فعالیت خود ادامه می‌دهند. نشر کتاب و مسابقات فرهنگی نیز معاف از مالیات می‌باشند. مشاغل مختلف بدون پرداخت این هزینه‌ها با آسودگی خاطر به انجام فعالیت‌های خود می‌پردازند. برای پیشرفت برخی شغل‌ها و سود آوری بالا دولت آن‌ها را از مالیات معاف می‌‌کند.

سوالات متداول

  1. مشاغل بدون مالیات شامل چه مواردی می‌باشند؟
    مشاغلی از قبیل خوانندگی، آهنگ سازی، کشاورزی، سرمایه گذاری در منطقه‌ی تجاری، دامپروری، مشاغل خانگی، بنگاه‌های تولیدی، شیلات و واحد‌های فناوری اطلاعات از این قبیل شغل‌ها محسوب می‌شوند.
  2. چرا دولت به برخی از شغل‌ها مالیات اعمال نمی‌کند؟
    برای پیشرفت این شغل‌ها، رفاه حال انجام دهندگان و کمک به رشد اقتصاد کشور برخی مشاغل معاف از مالیات می‌باشند.
  3. اخذ مالیات چه تأثیری در رشد اقتصاد کشور دارد؟
    اخذ مالیات سبب رشد و آبادانی کشور می‌شود. پروژه‌های ملی که بعلت کمبود سرمایه نیمه تمام مانده است با پول مالیات تکمیل می‌شوند. در نتیجه اقتصاد کشور رشد می‌یابد.
1/5 - (1 امتیاز)

Related Posts

نتیجه‌ای پیدا نشد.